STAMBYTET

road-sign-1280257aNu är stambytet i full gång. Husab började med port 34, sedan fortsätter de med 36, 42, 40 och 38 i den ordningen. Här hittar du en tidplan.

De byter ditt lås till bygglås och du får tre nycklar. Under tiden de behöver ha tillgång till din lägenhet ska du inte låsa sjutillhållarlåset. De byter inte lås till källaren och tvättstugan så de nycklarna ska du behålla. Dusch- och toalettvagn kommer att finnas på gården.

Stambytet innebär inte att alla badrum kommer att renoveras. Vissa av de badrum som tidigare fastighetsägare har renoverat och där de nya rören går ända ut till stammen kan sparas. Husab ser om det är gjort först när de borrat upp stammen och då kan vi få besked om badrummet behöver rivas eller kommer att sparas. Eftersom vi inte vet i förväg vilka av dessa badrum som kommer att rivas är det bäst att alla förbereder sig när det gäller att välja standardpaket eller tillval.

Hanna Dinnetz kommer att  sitta i lokalen vid 34:an. Hon har hand om alla tillval och i lokalen visar hon standardpaketen, kakel, klinkers, blandare, badkar etc. Glöm inte att boka tid med henne så snart du kan så att du kan berätta för henne hur du vill ha det i ditt badrum och om du vill ha något annat än standardpaketen.
Hon har telefonnummer 072-224 10 45.

Om du är intresserad av att titta på annan badrumsinredning, kakel eller klinker så kan du vända dig till Kakelspecialisten som Husab har som leverantör. Dom ligger på promenadavstånd, på Sockenvägen 289 i Årsta, tvärs över Årstafältet. Du behöver boka en tid för besöket. Det kan du göra här, genom att klicka på länken Kakelspecialisten eller ringa på tel. 08-686 93 60.

Det är viktigt att du märker upp den badrumsinredning du vill behålla tydligt och synligt och berättar för Hanna vart du vill att de ska återplaceras. Har du frågor angående stambytet ska du vända dig direkt till projektsamordnare Mats Stoltenberg på tel. 08-588 919 15 eller till styrelsen.